5 tips voor een goed visitekaartje!

Het visitekaartje is een krachtig hulpmiddel voor zakelijk succes. Het is niet zomaar een stukje karton met je contactgegevens; het is een verlengstuk van je merkidentiteit en een kans om een blijvende indruk achter te laten. In deze blogpost delen we vijf waardevolle tips om je visitekaartje effectief te gebruiken en ervoor te zorgen dat het de aandacht trekt die het verdient.

Lees meer

Visitekaartjes, de ins en outs

Ook in een tijd van ultrasnelle digitalisatie is een tastbaar visitekaartje nog steeds van belang. Deze worden niet alleen gewaardeerd door de vingervlugheid die het biedt voor het uitwisselen van contactgegevens, maar geven ook een professionele uitstraling. Hieronder leg ik een aantal redenen uit waarom een visitekaartje belangrijk is!

Lees meer

Wat is een merkidentiteit

Het laten ontwerpen van een merkidentiteit kan een belangrijke stap zijn in het creëren van een professionele en herkenbare identiteit voor je bedrijf of organisatie. AOSTUDIO begrijpt dat een merkidentiteit meer is dan alleen een logo.

Lees meer

Kleur & betekenis in design

Kleuren spelen een belangrijke rol in hoe mensen jouw bedrijf waarnemen. Elke kleur heeft namelijk zijn eigen unieke associaties. Hierdoor kan het kiezen van de juiste kleur een belangrijke rol spelen in hoe mensen jouw merk zien en ervaren.

Lees meer

Duidelijke menustructuur

Als eigenaar van een website wil je er natuurlijk voor zorgen dat bezoekers snel en gemakkelijk vinden wat ze zoeken. Een goede menustructuur op je website is daarom van groot belang. In deze blogpost zal ik uitdiepen welke elementen een goede menustructuur maken en hoe je deze kunt implementeren op jouw website.

Lees meer

Alles over brochures

Overweeg je om brochures te laten drukken, maar ben je niet zeker of dit de juiste tool is voor jouw bedrijf? In deze blogpost ‘Alles over brochures’ leggen we alles uit. Leer hoe je dit krachtige marketinginstrument effectief kunt inzetten voor jouw doelen!

Lees meer