Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Op deze FAQ-pagina vind je beknopte antwoorden op veelvoorkomende vragen over mijn producten en diensten. Als je vraag niet beantwoord is, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen; ik help graag al je vragen te beantwoorden. 

Ik hoop dat je vraag is beantwoord, maar mocht dat niet zo zijn, mag je me altijd mailen, bellen of whatsappen, of stuur een contactaanvraag op!

Kelly Amelink – AOSTUDIO

Hoeveel kost het om een website te laten bouwen?

Dat je deze vraag hebt, is ontzettend logisch. Een simpel antwoord heb ik echter niet. Websites zijn volledig maatwerk, dat betekent dat er zo veel variatie zit in wensen en daarbij gespendeerde uren, ik je geen hard bedrag kan geven. Ben je toch heel nieuwsgierig? Dan kun je altijd een vrijblijvende offerte met urenschatting opvragen! Neem daarvoor contact met me op.

Kun je mijn website re-designen?

Heb jij al een WordPress website en is deze toe aan een opfris beurtje? Dat is vaak mogelijk! Om je een definitief antwoord te geven, wil ik toch even met je in gesprek en spiek ik graag een keer in je back-end. Zo weten we allebei zeker wat de mogelijkheden zijn en stel ik niemand teleur. Neem contact met me op en we gaan snel om tafel. 

Hoelang duurt website ontwikkeling?

Website ontwikkelingstijd varieert sterk per website. One-pager website’s waarbij de huisstijl en content al is vastgesteld kan zo snel als 2 weken*, maar het kan ook een aantal maanden duren voor dat je website af is. Dit is afhankelijk van het aantal pagina’s, wensen en iteraties.

Om de verwachte projectduur te beoordelen, is het essentieel om te inventariseren welke content al beschikbaar is en wat nog moet worden gedaan. Hiervoor kun je contact met me opnemen. 

*vanaf startdatum project

Werk je enkel met WordPress of ook andere platforms?

Voor website design werk ik alleen met WordPress.

Ik wil een website laten bouwen, verzorg jij ook SEO?

Wat leuk dat je je website door mij wilt laten bouwen! Mijn filosofie is om te focussen op waar ik het beste in ben, en daarom bied ik geen SEO-diensten aan. SEO is echt een vak apart en dit laat ik dan ook graag over aan experts. Ik kan je wel doorverwijzen naar SEO-partners waar ik graag mee samen werk. 

Schrijf je ook content?

Hoewel content schrijven niet mijn corebusiness is, vind ik het wel heel interessant om me te verdiepen in jouw branche. Indien je nog geen teksten hebt, of je huidige teksten wilt laten herschrijven, kan dat in je project worden opgenomen.

Let wel: dit zijn geen SEO-teksten.