Cadeaubon design

9 nov, 2023

Beauty Clinic Twente in Enschede heeft AOSTUDIO opdracht gegeven voor het ontwerpen van een nieuwe cadeaubon. Zij vonden hun vorige cadeaubon een tikkeltje verouderd en dus was deze toe aan een frisse en eigentijdse uitstraling.

Beauty Clinic Twente in Enschede heeft AOSTUDIO opdracht gegeven voor het ontwerpen van een nieuwe cadeaubon. Zij vonden hun vorige cadeaubon een tikkeltje verouderd en dus was deze toe aan een frisse en eigentijdse uitstraling.

Wensen cadeaubon
De vorige cadeaubon bevatte enkele onderdelen welke overbodig waren geworden, zo mochten de regels “aan” en “voor” verdwijnen evenals de handtekening lijn. Omdat ze meerdere behandelingen aanbieden wilden ze verschillende bonnen.  

Verschillende designs
AOSTUDIO heeft 4 verschillende designs gemaakt op basis van de huidige huisstijl; waaronder een blanco variant die zelf in te vullen is, cadeaubonnen specifiek voor zwangerschapsmassages, gezichtsbehandelingen en normale massages.

De cadeaubonnen zijn in een modern en jeugdig jasje gestoken, met de focus op dat het écht voelt alsof je een cadeautje overhandigd krijgt. Maar niet alleen aan uitstraling is gedacht.

De cadeaubonnen zijn tevens ontworpen met functionaliteit in gedachten, zodat de ontvanger duidelijk kan zien voor hoe lang de behandeling is en wanneer de cadeaubon verloopt. Er is een lijn aangebracht waar de vervaldatum van de cadeaubon door de Beauty Clinic Twente medewerkers kan worden ingevuld & de behandelingsduur kan worden omcirkeld.

Daarnaast is er rechts op de cadeaubon ruimte vrijgehouden voor de adres- en contactgegevens van Beauty Clinic Twente, inclusief hun beeldmerk. Hierdoor is het voor de ontvanger makkelijk om contact op te nemen met de kliniek om een afspraak te maken voor de cadeau gekregen behandeling.

De cadeaubonnen zijn gedrukt op hoogwaardig 300 g/m2 silk mc papier op Din large formaat. Het zijdematte oppervlak van deze papiersoort zorgt voor een goede tekstweergave en geeft drukwerk een zachte uitstraling, wat deze cadeaubonnen de luxe cadeau-feel uitstraling geeft.

Ben jij ook op zoek naar een hoogwaardig drukwerk? 
Dan ben je hier aan het juiste adres! Laten we samen kijken naar wat het beste past bij jouw behoeften en doelen. Neem gerust contact op, en laten we de eerste stappen zetten naar spectaculair drukwerk!

Mijn diensten

merkidentiteit

Een eerste indruk maak je maar één keer.

contentdesign

Consistentie, zowel online als offline.

WordPress websites

Versterk jouw online aanwezigheid.