Wensen

j

WEBDESIGN

iteratie

realisatie

De Leadopvolgers

De Leadopvolgers nemen de zorgen van koude aqcuisitie en het opvolgen van leads van je uit handen. Zij hebben slechts één doel: meer business binnenhalen voor jouw bedrijf. Zij verzorgt met haar team van acquisiteurs de leadopvolging, klantenservice en telefonische acquisitie voor verschillende soorten bedrijven. 

Wensen

Saskia Dors, eigenaar De Leadopvolgers, was reeds bekend bij mij. Zo mocht ik begin 2021 de metamorfose van het bedrijf SASKIADORS naar SalesInvest ondersteunen en later is hier De Leadopvolgers aan toegevoegd. Aangezien dit een geheel nieuwe onderneming was, waren zaken als logo, kleuren en verdere huisstijlzaken nog nader te bepalen. Gezamenlijk met Saskia zijn er kleuren die passend zijn voor de branche uitgezocht en is het logo ontworpen. Een aantal voorbeeld websites werden aangedragen om de stijl en uitstraling in kaart te brengen. De visie voor de website is zakelijk, betrouwbaar en persoonlijk. 

j

WEBDESIGN

In samenwerking met een externe SEO partij, welke tevens de teksten heeft geschreven, is voorafgaand de structuur van het menu bepaald. Dit is een fijne eerste stap om het overzicht te hebben van de website, een duidelijke UX en UI te creëeren en te bepalen hoeveel pagina’s er moeten worden opgezet. Op basis van deze informatie en de wensen vanuit Saskia omtrent design, zijn er een aantal templates voorgelegd. Nadat de keuze is gevallen op een template is deze geïmplementeerd in de site en getransformeerd naar de opgestelde huisstijl.

iteratie

Vooraf wordt er eerst een proefpagina klaargemaakt, de homepage. Na enkele feedback is deze goedgekeurd, de overige pagina’s zijn vervolgens in fases opgeleverd. Voorafgaand aan het project is een globale tijdlijn opgezet met daarin ook de verwachte livegang datum. Wekelijks zijn er een of meerdere pagina’s opgeleverd, welke voorzien van eventuele feedback en wijzigingen retour kwamen bij mij. Door dit weken systeem kunnen alle partijen in een vloeiende stroom door met ontwerpen, schrijven en beoordelen van het ontwerp & de content.

REALISATIE

De website is vooraf voorzien van door mij uitgekozen stockphoto’s, om een beeld te geven van de uitstraling en mogelijkheden. Later in het project is een professionele fotograaf een dag op locatie ontvangen om de medewerkers van De Leadopvolgers in actie te zien. De afbeeldingen zijn gemaakt met de stockphoto’s als uitgangspunt. Deze manier van werken heeft van te voren een verwachting geschept omtrent de beelden, welke hierdoor ook nageleefd kon worden.

Vlak voor de oplevering is er een laatste feedback en controle ronde geweest. Alles wordt uitvoerig nagelopen; contactformulieren testen, “mobielproofen” en content lezen en beoordelen.

Foto Kelly Amelink

Bedankt!

Bedankt Saskia en De Leadopvolgers voor deze opdracht en het prettige contact. We hebben een mooi proces doorlopen tijdens de bouw van de website en het blijft altijd een toffe uitdaging wanneer je weer met nieuwe vraagstukken komt.

Reeds voorgekomen vraagstukken
#grafischvormgeving #logo #huisstijl #PowerPoints #flowcharts #LinkedIn-afbeeldingen #softwareintegraties #slack #webinars

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig of wij een goede match zijn? Stel al je vragen vrijblijvend via het contactformulier, of plan direct een afspraak met mij in.

Vul het contactformulier in
Wat leuk dat je contact met mij wilt. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug om antwoord te geven op al je vragen!