Proactiv Kunststof Partners

26 mrt, 2024

Proactiv Kunststof Partners, gevestigd in Enschede en onderdeel van de Voshaar Groep, is trots op hun gloednieuwe website, ontwikkeld door AOSTUDIO. Met eigenaren Guido en Rick aan het roer, ligt de focus op maatwerk kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren van Schuco, naast een breed scala aan andere producten zoals HR++ beglazing, dakkapellen, gevelbekleding, raamdecoratie, rolluiken en horren.

Proactiv Kunststof Partners, onderdeel van de Voshaar Groep, heeft samen met AOSTUDIO een nieuwe mijlpaal bereikt met hun frisse WordPress-website. Guido en Rick wilden niet alleen een website, maar een platform dat hun hoogwaardige producten en diensten eer aandoet, en tegelijkertijd klanten eenvoudig informeert en contact laat opnemen.

Het project omvatte een uitgebreide ontwikkeling, inclusief logo, huisstijl, kleuren, visitekaartjes, brochure, flyer en natuurlijk de website zelf. Bij de website lag de nadruk op eenvoud, overzicht en het presenteren van de producten op een heldere manier, met als doel om gemakkelijk leads te genereren en klanten te informeren.

Benieuwd naar het resultaat? Neem een kijkje op www.proactivkunststofpartners.nl en ontdek zelf de naadloze integratie van vorm en functionaliteit.

Mijn diensten

merkidentiteit

Een eerste indruk maak je maar één keer.

contentdesign

Consistentie, zowel online als offline.

WordPress websites

Versterk jouw online aanwezigheid.