VOSHAAR ZONNESYSTEMEN

Onderdeel van Voshaar Groep.
dat wil ik ook!bezoek website

Wensen

j

WEBDESIGN

iteratie

realisatie

Voshaar Groep breidt uit

Aan het reeds brede assortiment van diensten heeft Voshaar Groep onlangs Voshaar Zonnesystemen toegevoegd. Hierdoor onstond de vraag naar een nieuwe website.

Wensen

Rick Voshaar, eigenaar van Voshaar Groep, belde mij om samen te sparren over de mogelijkheden. Door de snelle groei van de nieuwe bedrijfstak zat er wel een beetje haast achter, gaf Rick aan. Dit kwam voornamelijk omdat er al veel vraag was vanuit de omgeving naar informatie. Het gesprek werd afgesloten met wensen als, simpliciteit, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk met een moderne en frisse uitstraling.

j

WEBDESIGN

Al snel vloeiden er ideeën en uiteraard ook vragen uit de bus, Voshaar gaf aan weinig tijd te hebben voor mijn ‘huiswerk’ zoals ik dat altijd noem en vroeg mij om hierin het voortouw te nemen. De afspraak was op basis van de voornoemde wensen eerst een homepage te ontwerpen. Zo gezegd zo gedaan. Aan de hand van een reeds bestaand thema is de homepage opgetrokken en vervolgens geheel aangepast naar de huisstijl van Voshaar Groep & Voshaar Zonnesystemen.

iteratie

Na een kleine week werd het eerste design van de homepage opgeleverd. Ik was blij verrast om te horen dat dit ook direct een hit was. Na wat kleine aanpassingen in tekstuele content werd het akkoord gegeven om de gehele website op te zetten aan de hand van het homepage design. 

REALISATIE

Omdat de vraag naar informatie zo ontzettend groot was in de omgeving, is er afgesproken om in fases de website live te zetten. Als eerste zijn de homepage en contactpagina gereed gemaakt, zodat er de mogelijkheid ontstond om door te verwijzen naar een website. Met de noot dat er snel meer informatie beschikbaar zou zijn. In de periode daarna is de website uitgebreid met andere content pagina’s rondom de zonnepanelen, montage en onderhoud en een FAQ. 

Foto Kelly Amelink

Bedankt!

Bedankt Rick en Voshaar Groep voor deze opdracht en het prettige contact. Ik kijk uit naar de volgende projecten op de planning. 

Reeds voorgekomen vraagstukken
#banners #drukwerk #huisstijl #grafischvormgeving

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Ben je nieuwsgierig of wij een goede match zijn? Stel al je vragen vrijblijvend via het contactformulier, of plan direct een afspraak met mij in.

Vul het contactformulier in
Wat leuk dat je contact met mij wilt. Ik kom zo snel mogelijk bij je terug om antwoord te geven op al je vragen!