Voshaar Schuttingen

9 nov, 2023

De Wordpress Website van Voshaar Schuttingen Enschede, onderdeel van Voshaar Groep, is door AOSTUDIO in een nieuw fris jasje gestoken met de kernwaarden; eenvoud, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en een moderne en frisse uitstraling.
AOSTUDIO website Voshaar Schuttingen

Wensen
Rick Voshaar, de eigenaar van Voshaar Groep, nam contact op om te bespreken welke mogelijkheden er waren. Vanwege de continue groei van de onderneming, en het zo nu en dan wegvallen van de website, was er enige haast geboden. Het gesprek eindigde met de wensen voor eenvoud, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en een moderne en frisse uitstraling.

Webdesign
Al snel kwamen er ideeën naar voren, samen met enkele vragen. Voshaar gaf aan weinig tijd te hebben voor het ‘huiswerk’, zoals ik dat altijd noem, en vroeg mij om het voortouw te nemen. Op basis van de genoemde wensen was de afspraak om eerst een homepage te ontwerpen. Zo gezegd, zo gedaan. Met behulp van een bestaand thema werd de homepage opgetuigd en vervolgens volledig aangepast naar de huisstijl van Voshaar Groep & Voshaar Schuttingen.

Iteratie
Het was een aangename verrassing te horen dat het design van de homepage direct aansloeg. Na enkele kleine aanpassingen in de tekstuele inhoud werd er akkoord gegeven om de volledige website op te zetten op basis van het ontwerp van de homepage.

Realisatie
De realisatie van de nieuwe website was een uitgebreide klus, gezien de complexiteit van de vorige website, de omvang van de oude content en de verhuizing van de hosting. Verschillende partijen, zowel SEO partners en Office Outlook gerelateerd, hebben nauw samengewerkt om alles in goede banen te leiden en een prachtig nieuw resultaat te verwezenlijken.

Bekijk de website hier: www.voshaar-schuttingen.nl

Ben jij ook op zoek naar een WordPress Website?
Dan ben je hier aan het juiste adres! Of je nu een nieuwe site wilt opzetten, bestaande content wilt vernieuwen, of gewoon wilt sparren over de mogelijkheden, ik sta klaar om je te helpen. Laten we samen kijken naar wat het beste past bij jouw behoeften en doelen. Neem gerust contact op, en laten we de eerste stappen zetten naar een boeiende online aanwezigheid!

AOSTUDIO website Voshaar Schuttingen

Mijn diensten

merkidentiteit

Een eerste indruk maak je maar één keer.

contentdesign

Consistentie, zowel online als offline.

WordPress websites

Versterk jouw online aanwezigheid.