Website JAYS-PT

26 mrt, 2024

JAYS-PT, de personal trainingstudio van Jason in Enschede, is toe aan een nieuw online thuis. Hun oude website voldeed niet aan de eisen en werd helaas niet voldoende onderhouden door de externe partij. Hier stapten wij in beeld om een geweldige transformatie in te zetten!
AOSTUDIO website Jays-PT

Met een nieuwe website gehost in een vlot en stoer jasje, markeert de samenwerking tussen JAYS-PT en AOSTUDIO een frisse start voor deze personal trainingstudio. Jason wilde een website die niet alleen zijn passie voor fitness weerspiegelde, maar ook zijn klantenbestand vergrootte door middel van eenvoudige en toegankelijke leadgeneratie.

De nieuwe WordPress-website is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel, met pop-up contactformulieren voor het aanvragen van proeflessen en intakegesprekken. Het navigeren op de site is een fluitje van een cent, waardoor potentiële klanten snel de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben.

Benieuwd naar het nieuwe online gezicht van JAYS-PT? Bezoek www.jays-pt.nl en ontdek hoe een sterke online aanwezigheid de sleutel kan zijn tot succes in de fitnesswereld.

AOSTUDIO website Jays-PT

Mijn diensten

merkidentiteit

Een eerste indruk maak je maar één keer.

contentdesign

Consistentie, zowel online als offline.

WordPress websites

Versterk jouw online aanwezigheid.