Website JAYS-PT

JAYS-PT, de personal trainingstudio van Jason in Enschede, is toe aan een nieuw online thuis. Hun oude website voldeed niet aan de eisen en werd helaas niet voldoende onderhouden door de externe partij. Hier stapten wij in beeld om een geweldige transformatie in te zetten!

Lees meer

A4 Brochure design

Een gedetailleerde A4-brochure van 12 pagina’s, ontworpen door AOSTUDIO, is het nieuwste visitekaartje van Proactiv Kunststof Partners. Deze brochure, gericht op het volledige productaanbod en informatie, is bedoeld voor vertegenwoordigers om potentiële klanten te informeren.

Lees meer

Proactiv Kunststof Partners

Proactiv Kunststof Partners, gevestigd in Enschede en onderdeel van de Voshaar Groep, is trots op hun gloednieuwe website, ontwikkeld door AOSTUDIO. Met eigenaren Guido en Rick aan het roer, ligt de focus op maatwerk kunststof kozijnen, schuifpuien en deuren van Schuco, naast een breed scala aan andere producten zoals HR++ beglazing, dakkapellen, gevelbekleding, raamdecoratie, rolluiken en horren.

Lees meer
Cadeaubon design

Cadeaubon design

Beauty Clinic Twente in Enschede heeft AOSTUDIO opdracht gegeven voor het ontwerpen van een nieuwe cadeaubon. Zij vonden hun vorige cadeaubon een tikkeltje verouderd en dus was deze toe aan een frisse en eigentijdse uitstraling.

Lees meer

Voshaar Schuttingen

De Wordpress Website van Voshaar Schuttingen Enschede, onderdeel van Voshaar Groep, is door AOSTUDIO in een nieuw fris jasje gestoken met de kernwaarden; eenvoud, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en een moderne en frisse uitstraling.

Lees meer