Referenties

Lees hier wat mijn gewaardeerde klanten over mij en mijn diensten schrijven. Sta jij hier binnenkort ook tussen? 

SmilemakerZ

Jörn Varwijk

Kelly is een van de meeste waardevolle toevoegingen voor ons bedrijf. Naast dat ze uitblinkt in grafische vormgeving en webdesign vind ik het bijzonder prettig dat Kelly net iets verder denkt en bereid is zichzelf te ontwikkelen ten behoeve van haar klant/opdracht.

Nieuwe mogelijkheden worden uitvoerig onderzocht en geïmplementeerd. Hetgeen niet alleen een hele mooie website heeft opgeleverd maar ook een zeer efficiënte en gebruiksvriendelijke interface voor klant en publiek!

Kelly is zeer goed te bereiken en benaderen. Ook voor verdere DTP opdrachten zeer ontwikkeld. Zo heb je altijd één contact die jou en je bedrijf door en door kent.

#logodesign #websitedesign #drukwerk #merkidentiteit #contentdesign #wordpress 

AOSTUDIO heeft voor ons diverse websites gemaakt, wij hebben dit als zeer professioneel ervaren. Wanneer er vragen zijn wordt je snel en vriendelijk te woord gestaan en eventuele aanpassingen worden snel doorgevoerd.

#Wordpress #website #websitedesign

Voshaar Groep

Rick Voshaar

JAYS-PT

Jason Hage

Wij zijn zeer tevreden over de diensten en service van AOSTUDIO. Wat ons erg bevalt is dat er meegedacht wordt en er een goede communicatie is. Kelly is erg klantvriendelijk en levert een top eindproduct. Wij komen zeker terug als tevreden klant.

#drukwerk #digitalefolder #Wordpress #website #webdesign

Sinds 2020 werkt Kelly voor Webshop Warentuin. Ze begon in de afdeling Ontwerp en is tegenwoordig afdelingshoofd, waar ze drie medewerkers leidt. Ze is verantwoordelijk voor de huisstijl en de look & feel van de gehele webshop, werkt samen met haar team aan alle sfeerfoto’s op alle pagina’s en de categorie-navigatie, waarin 55.000 producten zijn ingedeeld.

Kelly heeft een oog voor detail, werkt precies, is flexibel en efficiënt. Dankzij haar nieuwsgierigheid is ze in staat om zelfstandig nieuwe systemen te ontdekken en te begrijpen. Hierdoor hoeven wij als Warentuin niet voor elk detail de webbouwer in te schakelen. Kelly heeft laten zien dat ze goed kan samenwerken, verantwoordelijkheden kan dragen en sociaal vaardig is.

#merkidentiteit #nieuwsbrieven #contentdesign #drukwerk

Warentuin

Jeroen Linde

SalesInvest & De Leadopvolgers

Saskia Dors

Kelly is heel creatief en heeft daarnaast veel kennis van diverse softwaresystemen. AOSTUDIO heeft mijn website gemaakt, zowel het ontwerp als het bouwen van de website.

Niet alleen wij zijn blij met Kelly maar ook onze klanten zijn heel blij met de talenten van Kelly. Ze ondersteunt ze met de branding en het implementeren van de CRM-systemen. Dat doet ze heel accuraat en met veel plezier.

#webdesign #Wordpress #website #logodesign #merkidentiteit #contentdesign #logodesign