Online visitekaart

Een website is veelal het eerste contactpunt tussen jouw bedrijf en potentiële klanten. Zie het als een online visitekaartje dat 24/7 beschikbaar is voor iedereen die jouw bedrijf wil ontdekken. Dat maakt het natuurlijk extra belangrijk dat jouw boodschap, dienst of product helder wordt overgebracht.

WordPress websites

Mijn WordPress websites worden op maat ontworpen om jouw merkidentiteit en content op de meest aantrekkelijke en informatieve manier te presenteren. Om dit optimaal te behalen is het belangrijk dat we eerst duidelijk op een rij zetten wat jouw bedrijf speciaal maakt, wat je doelgroep is en wat je wilt aanbieden.

Zodra dit op papier staat zorg ik ervoor dat jouw websitebezoekers een positieve eerste indruk krijgen van jouw bedrijf en direct begrijpen wie je bent en wat je te bieden hebt. Of dat nou gaat om informatie, producten of diensten, je wilt toch graag op het netvlies blijven van je potentiële klanten, cliënten of patiënten.

UI / UX & gebruiksvriendelijkheid

Een geweldig ontwerp is natuurlijk niet alleen esthetisch, maar ook functioneel. Daarom besteed ik aandacht aan User Interface en User Experience design (UI & UX). Ik zorg ervoor dat jouw website niet enkel mooi oogt, maar ook intuïtief en gebruiksvriendelijk is voor je bezoekers, op web én mobiel. Die zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks leven, dus ook daar denken we over na. 

Gericht op converteren

Maar een website moet niet alleen informeren, ook converteren. Of het nu gaat om het genereren van leads, het verkopen van producten of het delen van waardevolle informatie, mijn WordPress websites zijn gericht op het aanzetten van bezoekers tot een actie. Ik integreer doeltreffende conversietechnieken, zoals formulieren, knoppen en duidelijke oproepen tot actie, om ervoor te zorgen dat jouw website zijn doelstellingen bereikt.

extra aandacht

Soepele navigatie is vooral key, samen met duidelijke call-to-action elementen om bezoekers te betrekken bij jouw dienst of product en uiteraard te behouden.

Ik stem het ontwerp geheel af op de specifieke behoeften van jouw doelgroep en jouw unieke merkidentiteit.

Kracht van WordPress als CMS

WordPress staat bekend als een krachtig Content Management Systeem (CMS) waarmee je eenvoudig websites kunt beheren door de gebruiksvriendelijke interface. Mijn focus ligt op het benutten van de veelzijdigheid van WordPress om jouw online aanwezigheid te versterken. Met mijn expertise bouw en optimaliseer ik WordPress websites, zodat je kunt profiteren van de gebruiksvriendelijkheid van het platform, zonder je zorgen te hoeven maken over technische details. Dit geeft jou de vrijheid om je te concentreren op de groei van je bedrijf.

Enthousiast?

Ben je enthousiast geworden en wil je direct aan de slag met jouw (nieuwe) WordPress Website? Boek direct een kennismakingsgesprek met mij in of neem contact op.